Restoran Monument

Restorani su poznati po autentičnom ambijentu, modernom i specifičnom enterijeru

DETALJI

Jasno koncipiran prema potrebama sredine, brend Monument je sigurno najprepoznatljiviji domaći brend u srpskom ugositeljstvu. Zasnovani na autentičnom jelovniku, brzoj i kvalitetnoj usluzi, dobroj atmosferi i zabavi, naši restorani se nalaze u svim shopping molovima u Beogradu.

U brend Monument uloženo je znanje proisteklo iz više od 25 godina rada i iskustva sticanog kroz širok spektar urbanih ugostiteljskih delatnosti. Ime brenda potiče od istorijskog spomenika „Milošev amam“ – turskog kupatila izgrađenog u okviru Savamalskog dvorca kneza Miloša Obrenovića – koji se nalazi u okviru prvog kafe-restorana MONUMENT u Beogradu. 

Monument kafe-restorani sastoje se iz 3 celine: restoranskog, vinskog i kafe-poslastičarskog dela.

Restoranski deo zasniva se na izvornoj mediteranskoj kuhinji. Upotrebom isključivo prirodnih namirnica i začina, te njihovom brzom termičkom obradom, dobijamo jela sa bogatim sastavom minerala i vitamina čija se aroma pamti.

U MONUMENT vinskoj ponudi izdvajamo veliki izbor crvenih i belih vina, kao i penušava i desertna vina. Veoma veliku ponudu domaćih ali i stranih etiketa svakodnevno pokušavamo da oplemenimo sa novim etiketama i sve većom i kvalitetnijom ponudom dobrih i kvalitetnih vina.

Pored velikog izbora kafa, specifičnost naše ponude predstavljaju sveže-ceđeni sokovi (kombinacije različitog voća i povrća), kao i voćni tanjir (kombinacija voća sa medom, sladoledom ili čokoladom). Sve poslastice prave se od svežih namirnica. Svi kolači, testo, filovi i kremovi prave se po originalnim recepturama i svežim dobro odabranim sastojcima sa dodatkom „Monument šmeka”.

Popust se ostvaruje u objektu MONUMENT AMAM na adresi Admirala Geprata 14.

Sajt: monument

Telefon: +381 11 761 7254        +381 65 361 7254 

Facebook: monument

Instagram: monument

Detalji o popustu

10%

Objekat trenutno ne radiRezerviši popust

Email adresa
Ime i prezime
Broj gostiju
Datum
Vreme
Sektor za pušače
Napravi rezervaciju i osiguraj popust

Radno vreme

Ponedeljak
08:00 - 01:00
Utorak
08:00 - 01:00
Sreda
08:00 - 01:00
Četvrtak
08:00 - 01:00
Petak
08:00 - 01:00
Subota
08:00 - 01:00
Nedelja
07:30 - 24:00

Lokacije

Admirala Geprata 14
Savski Venac, Beograd
Pronađi na mapi