× Loyalty kartica Istraži Pretplati se Uloguj se FAQ Kontakt

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Otvaranje Belgrade PASS virtuelne loyalty kartice je veoma jednostavno. Registruj se OVDE i na e-mail će ti stići podaci o tvojoj kartici i potvrda o registraciji. Nakon toga, sve što je potrebno je da se pretplatiš i otpočneš sa uštedama.
Tvoja Belgrade PASS loyalty kartica biće aktivirana istog trenutka i spremna za korišćenje.
Novac možeš uplatiti direktno sa svoje Visa, MasterCard ili Dina kartice putem iPay sistema. Sve što je potrebno da uradiš je da registruješ svoju karticu za plaćanje na iPay platformi, nakon čega će ti iPay skinuti 1 RSD sa računa kako bi potvrdio validnost tvoje kartice. Nakon toga ostaje samo da potvrdiš svoju pretplatu.
Na našem sajtu možeš pogledati spisak objekata koji su Belgrade PASS partneri, kao i iznos popusta koji ti svaki od partnera omogućava.
Nije, Belgrade PASS ti nudi mnoštvo različitih opcija. Detalje naše ponude možeš pogledati OVDE.
Kada tražiš račun, naglasi da želiš da iskoristiš svoju Belgrade PASS loyalty karticu. Pokaži svoj QR kod ili unesi broj svoje Belgrade PASS kartice kako bi ostvario popust.
Trenutno ne postoji mogućnost rezervacije. Belgrade PASS loyalty kartica služi samo za ostvarivanje popusta.
Ukoliko zaboraviš PIN za svoju Belgrade PASS loyalty karticu potrebno je da se uloguješ na svoj nalog i da klikneš na opciju “Zatražite PIN na e-mail”, nakon čega ćemo ti poslati PIN na registrovanu e-mail adresu. Ukoliko dođe do poteškoća, piši nam na info@belgradepass.com.
Svoju karticu možeš da koristiš koliko želiš – neograničeni broj puta dokle god traje pretplata.
Ako u nekom trenutku poželiš da prekineš pretplatu, to možeš da učiniš jednim klikom na svom profilu. Tvoja Belgrade PASS loyalty kartica ostaje aktivna do isteka mesečne pretplate. Nećemo ti je produžiti narednog meseca.