Bukmarker kafeterija

Omiljeno okupljalište ljubitelja kafe i čitanja

DETALJI

Dve najveće beogradske knjižare, „Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj 48 i knjižara Delfi SKC, Kralja Milana 48, osim velikog izbora domaćih i stranih knjiga, poklona, video igara, filmova i muzike, izdvajaju se i po  kafeteriji Bukmarker, omiljenom okupljalištu ljubitelja kafe i čitanja. 

Uz osvežavajuće napitke, bezalkoholna ili alkoholna pića, i odličan izbor kafa, peciva, sendviča, kolača i sladoleda, možete započeti svoj radni dan ili provesti miran trenutak uz knjigu.

Pored kafe na koju smo veoma ponosni, posebno izdvajamo ukusne „Chef’s toast“ sendviče, za koje možemo reći da su najbolji u gradu, a ljubitelje slatkiša obradovaćemo bogatom ponudom „Stamevski“ kolača.

Kafeterija Bukmarker jedan je od retkih nepušačkih ugostiteljskih objekata u gradu, a uz to je i pet friendly, tako da ćete kod nas provesti kvalitetno vreme sa svojim ljubimcem, bez duvanskog dima.

Svaka od kafeterija ima svoje obeležje: atraktivan enterijer i prestižna lokacija odlikuju onu u Knez Mihailovoj, dok je kafeterija u knjižari u SKC-u poznata po održavanju književnih debata, na kojima su često gosti i domaći pisci ili strani autori u poseti Beogradu.

Instagram: bukmarker.kafeterija

Facebook: bukmarker.kafeterija

Lokacije:

  • Delfi SKC, Kralja Milana 48
  • Borislav Pekić, Knez Mihailova 48

 

Knjiga i kafa – savršen spoj za popodnevni odmor.

A što je savršenije od toga?

Od sada ostvarite 10% popusta i prilikom kupovine svoje omiljene knjige, dok uživate u kafi, mafinu ili originalnom plazma šejku kafeterije Bukmarker. 

Pogledajte šta smo Vam pripremili ovde.

 

Detalji o popustu

20%

Objekat trenutno ne radiRezerviši popust

Email adresa
Ime i prezime
Broj gostiju
Datum
Vreme
Sektor za pušače
Napravi rezervaciju i osiguraj popust

Radno vreme

Ponedeljak
09:00 - 22:00
Utorak
09:00 - 22:00
Sreda
09:00 - 22:00
Četvrtak
09:00 - 22:00
Petak
09:00 - 22:00
Subota
09:00 - 22:00
Nedelja
09:00 - 22:00

Lokacije

Kralja MIlana 48
Vračar, Beograd
Pronađi na mapi
Knez Mihailova 48
Stari Grad, Beograd
Pronađi na mapi